mobile banking persoane juridice

Banking digital

Soluții digitale pentru afacerea ta. Fără drumuri la bancă, fără cozi interminabile și, cel mai important, deschis NON STOP pentru afacerea ta

 

Soluții digitale la un click distanță

Un drum spre un viitor mai relaxat. Efectuezi operațiuni bancare online, de pe calculator, tabletă sau smartphone. 

​​​​

 

internet banking persoane juridice

Internet Banking

Efectuezi operațiuni bancare online, oricând, de pe calculator. Ai acces la situația financiară completă și poți face trageri din liniile de credit.

 

mobile banking persoane juridice

Mobile Banking

Un drum scurt spre un viitor mai relaxat: te bucuri de mobilitate și este deschis NON STOP pentru afacerea ta.

smart pos acceptare plata

SmartPhone POS

Cu aplicația CEC SmartPhone POS de la CEC Bank, poți să-ți transformi telefonul mobil sau tableta în POS pentru plăți cu cardul.

Avantajele soluțiilor digitale oferite de CEC Bank

 

 

icon glob pamantesc

Mobilitate

Acces de oriunde, oricând la conturile afacerii tale prin Internet și Mobile Banking. Sau încasări cu cardul de oriunde, prin SmartPhone POS

icon dobanzi depozite procent

Reduceri la comisioane

Poți beneficia* de CEC SmartPhone POS fără niciun comision până la 30.06.2024. Ofertă valabilă pentru contractele încheiate până la 31.12.2023.

icon ecran tableta

Digitalizarea afacerii

Cu soluțiile digitale, îți eficientizezi operațiunile și câștigi timp pentru proiectele importante

pachet cont bancar start up localnicii

Pachetul online de cont bancar Start Up LOCALNICII

Un pachet de servicii complete pentru start-up-uri, cu ZERO costuri în primul an. Îl poți obține 100% online.

 

Servicii incluse: cont curent în lei cu dobândă 0,1% pe an, card de debit, Internet Banking, Mobile Banking, cont de economii. La cerere, ai aplicația CEC SmartPhone POS - o soluție inovatoare care transformă cu ușurință orice dispozitiv Android în propriul POS mobil - cu ZERO costuri în primul an. Și beneficiezi de avantajele Mastercard Business: Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii Tale și pachet pentru cumpărături online.

 

Ai ZERO costuri în primul an:  ZERO comision lunar de administrare apoi se vor percepe comisioanele aferente pachetului IMM Optim, ZERO comision la încasările intrabancare și interbancare prin ordin de plată, în lei și ZERO comision la plăți intrabancare și interbancare în lei prin Internet Banking și Mobile Banking, oricâte plăți ai face.

pachet cont bancar imm optim

Pachet online cont bancar IMM Optim

Cu Pachetul de cont bancar IMM Optim ai tot ce îți trebuie pentru operațiunile de zi cu zi și economisești timp și bani pentru afacerea ta. Îl poți obține 100% online.

 

Servicii incluse: cont curent în lei si valuta, card de debit, Internet Banking, Mobile Banking, cont de economii, serviciul de acceptare la plata a cardurilor prin SmartPhone POS.

 

Comision zero: pentru incasări  prin ordin de plată în lei și valută, primele  10 plăți efectuate lunar, de la distanță.

 

Comisionul lunar de administrare este 49 de lei și poți economisi 122 de lei lunar din reducerile la comisioane.

Aplică ușor și rapid

Lasă-ne datele

Completezi datele și un consultant te va contacta pentru a-ți oferi detaliile necesare și pentru a stabili împreună ce produs ți se potrivește cel mai bine.

Sau ne poți suna

0800.800.848

 


Hai într-o sucursală

Poți aplica în orice sucursală CEC Bank. Alege cea mai apropiată unitate.
Vezi harta

contact cum aplici pj