transfer bancar

Transferuri bancare

Trimiți sau primești bani rapid și sigur prin transfer bancar. Faci operațiuni în lei sau în valută, în România sau în străinătate.

Important! Plăți instant!

Din 14 februarie 2024, poți face plăți instant mai simplu și la costuri mai accesibile! Am eliminat opțiunea de "Instant" din ecranul de plată pentru a nu mai fi nevoie să o selectezi tu. Plata în lei se va procesa în mod automat ca plată instant dacă banca beneficiară este eligibilă pentru astfel de încasări. Prin urmare, plățile mai mici de 50.000 de lei ajung către beneficiari în mai puțin de 10 secunde. În anumite situații, din motive tehnice, plățile instant nu se pot efectua, fiind procesate și comisionate ca plăți standard conform tarifului în vigoare.


Odată cu avantajul procesării instant a plăților interbancare, vei beneficia de un comision redus aferent plăților mai mici de 500 de lei – de la 10 la 7 lei pentru plățile efectuate la ghișeu și de la 4 la 2,8 lei pentru plățile efectuate prin Internet/Mobile Banking. Pentru plăți cuprinse între 500 și 50.000 de lei, comisionul rămâne neschimbat, și anume 10 lei la ghișeu și 4 lei prin Internet/Mobile Banking.

plași telefon

Ieftin

Transferurile intrabancare sunt GRATUITE. Prin Internet Banking și Mobile Banking beneficiezi de comisioane reduse cu 60% la plățile interbancare

icon schimb valutar sageti

Rapid

Transferurile intrabancare sunt decontate imediat. Dacă faci transfer interbancar, banii ajung în aceeași zi sau în următoarea zi lucrătoare, în funcție de ora la care ai realizat transferul

icon secure keys

Sigur

Nu stai cu grija banilor în numerar. Și ai certitudinea că banii ajung la destinatar rapid

costuri cont bnacar

 

Comisioane transfer bancar

Transferurile intrabancare sunt gratuite. Poți beneficia de comisioane cu 60% mai mici dacă faci plăți și transferuri prin Internet și Mobile Banking. Poți face transferuri normale, urgente sau instant.

Comisioane operațiuni persoane fizice

 

contact relatii clienti

Transferuri internaționale

Prin contul tău curent, poți iniția transferuri bancare internaționale și poți primi bani din străinătate.

 • Pentru a trimite bani: ai nevoie de un cont în valută. La inițierea transferului, ai nevoie de contul bancar al beneficiarului, precum și de codul Swift/BIC al băncii acestia
 • Pentru a primi bani: poți primi bani din străinătate chiar dacă nu ai cont în valută (se va face automat conversia în lei) sau îi poți primi direct în contul tău în lei. Trebuie să transmiti beneficiarului contul tău IBAN, datele de identificare și codul BIC/SWIFT al CEC Bank: CECEROBU sau CECEROBUXXX
internet banking

 

Direct Debit

Cu serviciul Direct Debit, facturile se plătesc automat din cont.

 • Nu mai stai cu grija plăților și câștigi timp important pentru tine.
 • Poți plăti prin Direct Debit facturile lunare: telefon, gaze, lumină, dar și multe altele.
 • Poți activa Serviciul Direct Debit din unitățile  CEC Bank sau direct din Internet Banking
 • Ai comision ZERO dacă furnizorul este partener CEC Bank și plățile se fac intrabancar. Vezi lista furnizorilorTermeni si conditii specifice MDD intrabancar

 

   

  banking digital internet mobile

  Plăți programate periodice

  Ai de plătit în fiecare lună o sumă fixă în lei sau euro - rata la credit, chiria, abonamentul la sală sau asigurarea medicală? Cu serviciul plăți programate, scapi de grija transferurilor recurente.

  • Poți seta recurența (săptămânală, lunară, trimestrială, la șase luni sau anuală) și suma aferentă.
  • Poți activa plățile periodice din unitățile CEC Bank sau direct din Internet Banking și Mobile Banking

  Ce trebuie să știi despre transferurile bancare

  Comisioane transferuri

  • Pentru transferurile Intrabancare (către conturi deschise tot la CEC Bank), comisionul este ZERO.
  • Pentru transferurile standard, în lei, interbancare (către conturi deschise la alte bănci), comisionul prin Mobile Banking și Internet Banking este 2,8 lei, versus 7 lei la ghișeu - în cazul transferurilor sub 500 de lei, respectiv 4,8 lei - pentru sume mai mari sau egale cu 500 de lei transferate prin Mobile Banking și Internet Banking (12 lei la ghișeu)
  • Prin Internet și Mobile Banking ai reducere 60% la comisioanele pentru transferuri bancare
  • Pentru sumele mai mici de 50.000 lei procesate instant catre bancile beneficiare eligibile, comisionul prin Mobile Banking și Internet Banking este 2,8 lei, versus 7 lei la ghișeu - în cazul transferurilor sub 500 de lei, respectiv 4 lei - pentru sume cuprinse intre 500 lei – 50.000 lei transferate prin Mobile Banking și Internet Banking (10 lei la ghișeu)

  Comisioane Direct Debit:

  • ZERO comision la creare
  • Comision pentru plățile către conturi deschise la CEC Bank: ZERO
  • Comision pentru plățile interbancare:   2 lei - plăți sub 500 lei, 3 lei - plăți între 500 - 50.000 lei, 4 lei - plăți peste 50.000 lei

  Comisioane plăți programate/periodice:

  • ZERO comision la creare
  • Comision pentru plățile către conturi deschise la CEC Bank: ZERO
  • Comision pentru plățile interbancare:  7 lei - plăți sub 500 lei, 12 lei - plăți peste 500 lei
  • Transferurile intrabancare (către conturi deschise tot la CEC Bank)  se fac în câteva minute
  • Transferurile interbancare în lei (către conturi deschise la alte bănci din România) pot fi cu decontare standard, urgentă sau instant. Poți alege tipul transferului din formularul de plată.
  • Transferurile interbancare în lei se realizează fie în aceeași zi, fie în următoarea zi lucrătoare, în funcție de tipul plății (normal/urgent/instant) și de ora la care este introdus Ordinul de Plată.

   

  Transferuri bancare în cont din țară și din străinătate.

  • dacă ai cont în lei, în cazul unui transfer în euro sau altă valută, suma va fi convertită automat și îți vom alimenta contul în lei. Conversia se face la cursul valutar CEC Bank valabil pentru operațiunile în cont, unul dintre cele mai avantajoase de pe piață
  • dacă vrei să primești banii direct în valută, deschide-ți un cont curent în euro
  teckeli mic card bancar

  Credit de nevoi personale online

  Poți obține până la 90.000 lei pentru nevoile tale, 100% online sau în oricare dintre unitățile CEC Bank, cu dobândă fixă de la 11% pe an.
  Află mai multe

  cont-bancar-cross-sell

  Card de credit online

  Card de credit cu până la 24 de rate fără dobândă, oriunde în lume. Accesează-l 100% online sau în oricare dintre unitățile CEC Bank.
  Află mai multe