credit ipotecar

Credite ipotecare

Achiziția unei locuințe este una dintre cele mai importante decizii pe care le iei în viață. Vezi oferta de credite ipotecare și imobiliare CEC Bank. Alege creditul și fă o simulare online

 

Alege creditul ipotecar potrivit nevoilor tale

 

Credit Prima Casa

Creditul ipotecar Prima Casă/Noua Casă

Prin Programul Prima Casă/Noua Casă obții din oricare unitate CEC Bank creditul ipotecar cu avans minim și marjă de dobândă de doar 1,90%.

 

box credit ipotecar casa mea

Creditul ipotecar Casa Mea Verde

Credit ipotecar fără comision de analiză și cu dobânzi mai mici decât cele standard, dacă îți cumperi o casa cu un consum energetic redus.

Credit ipotecar dobanda fixa

Creditul ipotecar în lei cu dobândă fixă în primii 5 ani

Te muți în casă nouă și stai fără griji. Ești protejat față de creșterea dobânzii în primii 5 ani. Beneficiezi de o dobândă mai mică dacă îți încasezi veniturile prin CEC Bank.

credit ipotecar imobiliar

Creditul ipotecar în lei cu dobânda variabilă

Privește cu încredere un nou început la casa ta! Poți împrumuta până la 85% din valoarea locuinței sau poți refinanța un credit existent. Beneficiezi de o dobândă mai mică dacă îți încasezi veniturile prin CEC Bank.

credit nevoi personale cu ipoteca euro

Creditul ipotecar în euro cu dobânda variabilă

Finanțează-ți locuința cu un împrumut în euro, cu dobânzi mai mici decât cele la lei. Poți inclusiv să refinanțezi alte credite ipotecare.

Ai nevoie de refinanțare?

Adună-ți toate creditele într-unul singur la CEC Bank și bucură-te de rate mai mici. Suntem aici să te ajutăm cu consiliere și simulări rate.

Aplică ușor și rapid 

Lasă-ne datele

Completezi datele și un consultant te va contacta pentru a-ți oferi detaliile necesare și pentru a stabili împreună ce produs ți se potrivește cel mai bine.

Sau ne poți suna

0800.800.848

 


Hai într-o sucursală

Poți aplica în orice sucursală CEC Bank. Alege cea mai apropiată unitate.

Vezi harta

poza contact formular
teckeli mic card bancar

Vrei o rezervă de bani?

Cu descoperitul de cont (overdraft), ai până la nouă salarii pe cardul de debit pentru situații neprevăzute. Plătești dobânzi doar pentru sumele utilizate.

Vezi detalii

cont-bancar-cross-sell

Vezi și Pachetele de cont bancar

Ai extra-servicii incluse cum ar fi Mobile Banking și/sau Internet Banking și comisioane reduse.
Vezi detalii